Spring til indhold

Om os

Vi er et seriøst rengøringsfirma fra Randers, som leverer kvalitetsrengøring til en fornuftig pris til private samt store og små virksomheder. Firmaet blev stiftet i 2007. Vi har brugt mange år på at opbygge gode relationer til lokale virksomheder og aktører og leverer et serviceniveau i top, som bunder i vores grundlæggende værdier.

Vi sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde, har altid en god dialog med vores kunder, og er altid opmærksomme på vores kunders ønsker og behov.

Værdier

NK Rengøring er stolte af vores rødder i byen, og det afspejles i vores dagligdag, hvor stoltheden i vores arbejde betyder topkvalitet for dig. Vores engagement med det lokale samfund betyder, at vi har en god forståelse for netop dine ønsker, og vi lytter og handler alvorligt, men også med et smil.

Det vi udfører har en betydning. Vores mål er meget enkelt: at du ikke bare er tilfreds med vores arbejde, men er glad for det. Vi forstår hvor vigtigt det er at have både et godt indeklima og et velfungerende arbejdsmiljø.

Vores relation til dig er meget vigtig for os. Det gør os bl.a. i stand til at handle hurtig, hvis der opstår uventede situationer – lad os klare dem, så du kan slippe bekymringerne.

Vores medarbejdere

NK Rengøring har tegnet overenskomnst med 3F i Randers. Vores medarbejdere får en grundig oplæring i både hvad de skal foretage sig på de enkelte arbejdspladser, og hvad der forventes af dem som en medarbejder for NK Rengøring – dvs. at de afspejler vores værdier i hverdagen. Ledelsen tager hyppigt kontakt til vores medarbejdere og kunder for at sørge for, at arbejdet udføres korrekt, og vi står altid klar til at modtage forslag til forbedringer.