Spring til indhold

Vores arbejde

NK Rengøring er jeres samarbejdspartner ved alle rengøringsopgaver. NK Rengøring kan klare jobs af alle størrelser, og har gode erfaringer indenfor flere regi: privat, kontor, virksomhed, institution og kommunal. Om det er fast dagligt arbejde eller enkelte opgaver, er vi klar til at udføre dine ønsker.

Vi indretter gerne vores vagtskema efter jeres behov. Hvis I p.g.a. forskellige årsager ønsker, at NK Rengøring skal komme på et andet tidspunkt end normalt, så er vi meget fleksible.

Her er nogle eksempler på vores rengøringsservices: Almen rengøring, hovedrengøring, fraflytningsrengøring, vinduespolering, gulvvask, rengøring efter byggearbejde, Covid-19 rengøring.

Privat rengøring til fornuftig pris

Vi udfører rengøring for private. Har du brug for hjælp med de huslige pligter, enten på grund af manglende tid eller manglende fysisk styrke, så giver NK Rengøring gerne en hånd.

Erhvervsrengøring til store og små virksomheder

Har du brug for hjælp med rengøringen i din virksomhed? NK Rengøring i Randers er vant til at udføre almen rengøring i både store og små virksomheder. Vi er fleksible og tilrettelægger gerne vores rengøring efter jeres skema.

Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan efterkomme dine behov.